| Tentang
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
15353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15353,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Tentang

TENTANG PBSO

Purebysafiyyahosman diasaskan oleh Safiyyah Osman,anak kelahiran Tikam Batu,Kedah dan dibantu sepenuhnya oleh suami beliau,Adli Yusop,anak kelahiran Parit Buntar,Perak.

Bermula pada September 2015, Purebysafiyyahosman hanya mengeluarkan 5 jenis produk penjagaan diri terutamanya badan dan bibir dan bermula pada 1Januari.2016 Purebysafiyyahosman mula mengeluarkan set penjagaan kulit muka dan bibir. Sekarang Purebysafiyyahosman telah mengeluarkan sebanyak 16 jenis produk dibawah label Purebysafiyyahosman.

Sejak ditubuhkan Purebysafiyyahosman telah mempunyai 55 stokis di seluruh Malaysia termasuk di Riau,Indonesia.

Di Purebysafiyyahosman,kami percaya dengan menjual produk yang bebas dari bahan kimia akan membuatkan orang ramai dapat jalani hidup dengan gembira dan lebih yakin tanpa perlu risau lagi!.Oleh itu kami sedaya upaya membuat produk penjagaan diri menggunakan bahan natural dan organik dengan harga yang berpatutan.

Setiap produk yang dikeluarkan oleh Purebysafiyyahosman dibuat dari sumber semulajadi & organik. Tanpa sebarang bahan kimia & pengawet digunakan juga bebas dari sebarang pewarna & pewangi tiruan.

Purebysafiyyahosman menggunakan sepenuhnya bahan semulajadi dan organik dan mengindahkan lagi bahan-bahan tersebut untuk kegunaan harian anda

PRODUK KAMI

Qualiti premium dengan harga yang berpatutan. Setiap produk dihasilkan dengan kuantiti yang kecil dan dibuat di Sungai Petani, Kedah, Malaysia.

Skincare
 1. Detox face & body soap Sens.Dr-y
 2. Detox face & body soap Comb.ac-n
 3. Esa Lave-Ger Face Wash
 4. Esa Lavandula mist toner
 5. Esa Golden Jojoba Face Oil
 6. Pure & Choco face scrub & mask
 7. Kick-It Acne Stick
Haircare
 1. Organic Argan hair mist
 2. My organic sweet orange shampoo
Lipcare
 1. Lip scrub
 2. Lip balm
 3. Cheek & lip tint
Bodycare
 1. Organic susa body scrub choco honey
 2. Foot Soak – Special Blend

COSMETIC

 1. Pinky Pya Loose Powder
 2. Pearl Adel Loose Powder