| The Twinnies B.B.E Oil 10ml
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
16727
product-template-default,single,single-product,postid-16727,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Shop

Sale

The Twinnies B.B.E Oil 10ml

RM98.00 RM47.00

Positively Pink. BBE stand for : Breast, Butt & Eyes(Under Eyes).
.

Golden Jojoba Oil, Almond Oil, Chamomile Blue Eo, Lavender Eo, 5 Eo (Secret Recipe).

Category:
Description

Minyak feberet isteri-isteri yang bila pakai sebotol, husband dia gerenti suruh repeat beli lagi bila habis. Minyak ni untuk payudara, punggung dan juga kawasan bawah mata. Dia akan montokkan payudara kita yang dah jatuh teruk sebab diet atau sebab menyusukan anak.
.
Pastu kalau tepi payudara tu macam ada selulit, dia akan bantu slow-slow hilangkan. Dah tak gatal-gatal dah kawasan payudara tu tau. Dia akan bagi payudara jadi terbentuk cantikkkkk giler. Elok terletak bila time “bersama” dengan suami. Dan boleh trigger nafsu suami tau. Jangan main-main.
.
Dan bagus untuk releasekn stress. Dan buat kita orang perempuan rasa sangat calm. Dan untuk bawah mata, memang susah la nak jadi eyebag lama-lama. Sekejap ja lepas tu gone. Untuk punggung pun boleh. Akan bentuk elok. Tapi kena betul konsisten.
.
Pakai minyak ni kena urut tau. Siapa yang beli dia akan dimasukkan kedalam group khas. Dalam group tu ada video urut breast apa semua. Yang paling penting, minyak ni tidak bertoksik tau.

Additional information
Weight 0.05 kg
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “The Twinnies B.B.E Oil 10ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *