| Organic Argan Oil Hair Mist 100ml
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
15618
product-template-default,single,single-product,postid-15618,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Shop

Sale

Organic Argan Oil Hair Mist 100ml

RM60.00 RM40.00

Grow your hair all the way.
.
Orange Extract, Organic Argan oil, Sweet Orange Eo, Vit-E Oil, Coconut Oil, Grapefruit Eo.

Category:
Description

Organic Argan Oil Hair Mist. Hair mist yang tak ada langsung bahan bertoksik. Bila pakai, rambut yang terperap dalam tudung dah tak bau kepam. Rambut dah tak kelebet.
.
Apa yang saya perasan, lagi lama rambut terperap, lagi lembut rambut tu jadi. Kalau free hair pula, rambut langsung tak jadi freezy. Lembut dan tak jadi berminyak sampai ke petang. Kulit kepala pun tak mudah nak jadi berminyak dan kelemumur pun jadi kurang.
.
Bau hair mist ni just nice. Bau sweet orange yang tak menusuk hidung. Bau sedap. Rambut pun jadi mudah diurus. Anak rambut baru tumbuh dan akar rambut jadi kuat. Wajib guna seisi keluarga tau. Best!

Additional information
Weight 0.1 kg
Kawasan

Semenanjung, Sabah / Sarawak

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Organic Argan Oil Hair Mist 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *