| Plant Based Hyaluronic Acid 10ml
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
16725
product-template-default,single,single-product,postid-16725,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Shop

Plant Based Hyaluronic Acid 10ml

RM250.00

Be Smart. Protect Your Skin.
.
Bahan : Hyaluronic Acid (Plant Based).

Category:
Description

Plant Based Hyaluronic acid. Hat ni memang GODMOTHER!. Yang PbySO®️ bawa masuk ni adalah dari France. Memang betul-betul PURE HA yang tak dicampur dengan apa-apa bahan lain. Memang HA semata-mata.
.
Walaupun bau dia masam-masam kepam sebab tak ada sebarang pewangi dimasukkan, tapi result dia bila kita pakai tu..perh! Superb weh. Instant result! Kulit yang kasar kering or terlebih minyak sampai kulit jdi bergerutu tu GONE sekelip mata bila pakai HA ni.
.
Dia tak mengelupaskan kulit pun tapi di boleh buat tona kulit kita jadi sekata & cerah! Kulit memang jadi bersih giler. Halus dan licin macam putih telur tau. Besssttttt! Wajib try pakai. Tobat tak menyesal. Lgi suka ada lah. Confirm 100%.
.
Kalau kulit jenis jerawat teruk, breakout, pakai HA ni. Memang best result dia. Tak tau nak cerita macamana. Memang kena try sendiri. Yang pastinya, anda tak akan menyesal!.

Additional information
Weight 0.05 kg
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plant Based Hyaluronic Acid 10ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *