| Plant Based Hyaluronic Acid (10ml)
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
16725
product-template-default,single,single-product,postid-16725,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Shop

Sale

Plant Based Hyaluronic Acid (10ml)

RM250.00 RM200.00

Category:
Description

Be Smart. Protect Your Skin.💃🏻
.
Bahan : Hyaluronic Acid (Plant Based).
.
🧞‍♀️Boleh check bahan ☝🏼melalui cosdna.com ya untuk tahu safety rated setiap bahan berada di bacaan berapa.🧞‍♀️
.
🤗Apa yang best pasal Plant Based Hyaluronic Acid?
.
1st dia memang pure Hyaluronic acid. Tiada campuran aqua or apa-apa pun. Memang saya bawa masuk yang betul-betul Pure.
.
Bau dia tak wangi tau sebab tak ada campur dengan apa-apa Essential Oil or pewangi tiruan. Bau dia macam busuk-busuk sikit tau. Kepam-kepam gitu bau dia.
.
Apa yang kita dapat bila kita sapu dekat kulit muka?
.
.
1. Muka akan la-la tu juga jadi lembut & licin macam kulit telur. Hilang habis tekstur kulit yang bergurutu or kasar tu. Serius tak tipu.
.
2. Muka nampak fresh & glowing terus weh. Pipi semua jadi supple & firm!.
.
3. Kulit sekitar mata nampak fresh & kedut kecil tu macam hilang terus.
.
4. Kulit jadi lembap tahap super saia!!! Automatik kulit tak jadi berminyak sampai ke petang. Besttttt sangat.
.
5. Kawasan T-Zone jadi licin tak berminyak langsung babe!
.
6. Konsisten pakai, kulit jadi cerah & nampak gebu. Kulit langsung tak sakit or mengelupas.
.
7. Jerawat pun tak naik banyak macam dulu sebab muka dah tak berminyak.
.
8. Jeragat baru tak naik dahhh!!!!!!! – hat ni orang kulit kering n normal paling rasa syok!
.
9. Bila makeup, makeup jadi elok. Tak bercapuk or beqetang pun walau pakai makeup sampai ke malam. Besttt wooo.
.
.
🧙🏻‍♀️Serius best weh. Tak tau nak cerita macamana. Mana customer yang try, memang tiap bulan depa repeat. 1botol 10ml ni pakai memang cukup 1bulan.
.
👩🏻‍🔬Pakai setiap pagi. Cuci muka dulu dengan ESA Organic LAV-GER Face Wash / Organic BE-U Bar, lap muka kering-kering, terus pakai 3titis PBHA. 1 di dahi, 1 di pipi kiri, 1 di pipi kanan.
.
👩🏻‍🔬Malam, pakai ESA Lavandula Mist Toner + ESA Golden Jojoba Face Oil macam biasa. Gittuh!

Additional information
Weight 0.05 kg
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plant Based Hyaluronic Acid (10ml)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *