| Hydrating Golden Jojoba Face Oil 30ml
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
15560
product-template-default,single,single-product,postid-15560,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Shop

Sale

Hydrating Golden Jojoba Face Oil 30ml

RM55.00 RM40.00

Its not just about the beauty, its the experience.
.
Golden Jojoba Oil, Coconut Oil, Lavender Eo, Sweet Almond Oil, Apricot Kernel Oil, Flaxseed Oil, Rosehips Seed oil, Vitamin E Oil.

Category:
Description

Face oil yang terpaling cepat terserap dan yang paling superb, langsung tak berminyak. Fuuuhhhh! Muka sepanjang hari lembap tak berminyak-minyak. Best giler! Kalau yang lain guna argan oil, tapi PbySO®️ guna Golden Jojoba Oil sebagai bahan asas face oil dia.
.
Tona kulit jadi sekata cantik ja. Parut jerawat cepat pudar, parut chicken pox gone! Best lah! Paling penting kalau guna sebelum makeup or sebelum pakai apa-apa bedak, kulit memang susah naik jerawat. Muka jadi bersih dan jadi glowing. Best la. Kalau kulit jenis sensitif dan mudah jadi gatal n kering melampau, sapu ja.
.
Nanti kulit jadi cun elok. Dah tak gatal dah. Kering pun tidak. Berminyak pun tidak tau padahal sebelum guna face oil ni muka jenis berminyak teruk. But bila pakai ja face oil ni, memang muka tu cukup2 lembap elok. Kulit tak keluarkan minyak berlebihan langsung! Hebat-hebat! Syok guna. Tidur dalam aircond pun tak dak hal sebab muka jadi lembap ja esok pagi tu.
.
Orang mesti puji bila konsisten guna dalam 3minggu. Muka nampk glowing tau.

Additional information
Weight 0.2 kg
Kawasan

Semenanjung, Sabah / Sarawak

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hydrating Golden Jojoba Face Oil 30ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *