| Organic BB Soap 50g
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
16726
product-template-default,single,single-product,postid-16726,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Shop

Sale

Organic BB Soap 50g

RM75.00 RM58.00

Category:
Description

💃🏻Big Or Small, Let’s Save Them All.💃🏻
.
Bahan Organic BB Soap – Aqua, Vege Glycerine, Organic Sugar (sucrose), Decyl Glucoside, Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Fenugreek Extract Powder, Sodium Chloride, Sodium Palm Kernelate, Aloe Vera Leaf Juice Powder, Sodium Citrate.
.
🧞‍♀️Boleh check bahan ☝🏼melalui cosdna.com ya untuk tahu safety rated setiap bahan berada di bacaan berapa.🧞‍♀️
.
Ok apa yang bestnya Organic BB Soap ni?
.
1. Dia akan montokkan payudara anda! So siapa saiz small-small tu digalakkn guna soap ni.
.
2. Payudara jadi penuh dan terbentuk cantik.
.
3. No more kendur-kendur ok!
.
4. Kesan gatal or parut sebab garu yang ada bawah payudara HILANG! Hat ni paling best.
.
5. Payudara dah tak nampak layut terutamanya pada ibu yang menyusu baby.
.
6. Payudara jadi kencang dan cantik.
.
7. Tak ada dah gatal-gatal n kulit sekitar payudara dah tak sensitif.
.
8. Banyakkan susu + aliran susu lancar.
.
9. Diulangi, no more payudara kendur + layut!
.
10. Payudara tak ada dah bau kepam-kepam busuk macam sardin.
.
.
Serius. Best. Wajib cuba. Memang terbentuk elok payudara kita. Siapa yang dah guna soap ni + BBE Oil dia tau la best dia macamana kan.
.
Yang penting base soap ni organic. Tidak bertoksik. So selamat if menyusu baby.

Additional information
Weight 0.05 kg
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Organic BB Soap 50g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *