| Kick It Blemish & Acne Stick 5ML
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
16158
product-template-default,single,single-product,postid-16158,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Shop

Sale

Kick It Blemish & Acne Stick 5ML

RM40.00 RM31.00

Life is tough on your skin. Why not give it a treat?
.
Organic Shea Butter, Coconut Oil, Sweet Almond Oil, Golden Jojoba Oil, Castor oil,Vitamin E Oil, Beeswax, Lavender Oil, Tea Tree Oil.

Category:
Description

Kick IT jerawat ituuu! Pembunuh jerawat yang tak buat kita jadi cirit birit atau sakit perut. Jangan memain. Wujud ya ubat jerawat yang side effect dia buat kita cirit birit. Kick IT ni dot ja pada jerawat. Nanti dia keluarkan nanah habis-habisan. Lepas tu DOT lagi. Nanti dia akan mati dan berlalu pergi.
.
Syokkk woooo! Jerawat tak sempat nak merebak ke kawasan kulit yang lain pun. Lepas tu yang best lagi, jerawat tak tinggal parut hitam. Lepas tu kawasan yang kita DOT tu tak jadi putih or mengelupas pun.
.
Best giler! Kira kita xpayah dah nak picit guna kuku. Parut pun xada. Jerawat pun tak jadi luka. Tak jadi hitam. Kulit tak jadi berkawah.
.
Memang best giler weh! Sapa yang dah try, dia tau la tahap best kick IT ni macamana. Memang tak pakai ubat jerawat yang lain lagi dah.
Masa DOT tu memang rasa berdenyut-denyut. Best feeling ever!

Additional information
Weight 0.008 kg
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kick It Blemish & Acne Stick 5ML”

Your email address will not be published. Required fields are marked *