| Pure l Choco Face Mask & Scrub 100g
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
15576
product-template-default,single,single-product,postid-15576,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Shop

Sale

Pure l Choco Face Mask & Scrub 100g

RM35.00 RM29.00

Pamper your skin with natural treats.

.
Premium Gold Cocoa powder, Organic rolled oat, Mix Eo (secret recipe)

Category:
Description

Rolled oat with cocoa powder tak pernah menghampakan! Muka jadi selembut punggung baby weh lepas guna face mask & scrub ni.
.
Memang sembah ratu semua blackhead n whitehead dekat face mask & scrub ni. Best pakai sebab bila ada luka kecil, iritasi dia akan ok kan. Kulit dah jadi tak sakit. Kalau sunburn pun cepat ja kulit jadi cool.
.
Best la. Serius. Edible pula tu. Best giler! Jerawat pun kecut dan tak rasa sakit sangat dah. Untuk kulit breakout/berjerawat ada cara pakai dia.
.
Kulit jadi bersih tau. Glowing ja. Bau cocoa powder tu buat rasa nak makan. Memang best giler lah! Wajib try tau. Pakai seminggu 1x pun dah cukup. Wap muka dulu. Nanti dia tarik habis keluar blackhead & whitehead semua. Hidung bersih ja. Pipi pun lembut ja.

Additional information
Weight 0.2 kg
Kawasan

Semenanjung, Sabah / Sarawak

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pure l Choco Face Mask & Scrub 100g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *