| Esa Lavandula Mist Toner 100ml
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
15614
product-template-default,single,single-product,postid-15614,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Shop

Sale

Esa Lavandula Mist Toner 100ml

RM58.00 RM38.00

Cheer up your skin.
.
Aloe Vera Extract, Witch Hazel, Vitamin E Oil, Roseship Oil, Lavender Eo.
.

Category:
Description

Toner yang menyegarkan. Super saia punya. Bila kena kulit rasa segar giler. Toner yang tak ada langsung effect sejuk, maksudnya tiada sebarang kandungan alkohol dalam tiner ni.
.
So kulit akan kekal lembap sebab tak ada bahan yang akan kick kelembapan asli kulit kita. Itu yang best giler tu. Lama-lama guna, memang liang pori nampk tak jelas dah. Siapa yang suka makeup tu, bila guna toner setiap kali lepas cuci muka semua, akan rasa fresh.
.
Sebab toner ni akan singkirkan sisa-sisa minyak dari makeup yang masih ada dlm liang pori. Best giler weh. Serius. Buat makeup remover pun boleh. Memang liang pori jadi tak nampak jelas.
.
Toner ni juga elok untuk orang yang kulit muka sensitif dan suka gatal-gatal. Kalau ada luka kecil pun dia akan sembuhkan. Bau herbs. Sedap bau dia. Kulit pun jadi lembap sekata elok. Ish memang best la pakai. Kalau dah guna toner PbySO® ni memang tak nampak yang lain dah.🤗

Additional information
Weight 0.5 kg
Kawasan

Semenanjung, Sabah / Sarawak

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Esa Lavandula Mist Toner 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *