| BeetRED Cheek & Lip Tint 8ml
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
15626
product-template-default,single,single-product,postid-15626,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Shop

Sale

BeetRED Cheek & Lip Tint 8ml

RM35.00 RM30.50

Shine n Glam!
.
Aloe Vera Extract, Beetroot Extract, Stevia, Castor Oil,Vitamin E Oil.

Category:
Description

BeetRED Cheek & Liptint YANG TAK pekat melekat sampai susah nak cuci. Liptint ni boleh buat pipi kita jadi merah-merah nampak macam pipi tu dah memang original merah. Bibir pun jadi kemerahan natural. Lama-lama jadi macam bibir awek korea uolls.
.
Best guna sebab dia tak bertoksik. Lepas tu warna dia tu xada bau kimia langsung tau. Wangi pun tidak sebab tak ada parfume/ alkohol. So bibir tak jadi kering pun sebab dalam dia tak ada bahan yang menyingkirkan kelembapan semulajadi bibir.
.
Serius syok pakai. Letak dekat pipi pun tak naik jerawat pun sebab dia tak clog pores. Warna tu nampak asli ja. Warna dapat dari beetroot tau atau orang melayu panggil ubi bit. Dia melekit sikit sebab pemekat guna stevia. Tp bila apply dekat bibir tak rasa melekit. Rasa manis ja hahaha..
.
Wajib grab. Boleh share dengan anak juga sebab liptint ni edible!

Additional information
Weight 0.005 kg
Kawasan

Semenanjung, Sabah / Sarawak

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BeetRED Cheek & Lip Tint 8ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *