| Kebaikan Scrub Badan Pada Wanita.
produk tanpa bahan kimia merbahaya dan beracun
purebysafiyyahosman, pbyso, face oil malaysia, homemade produk, homemade produk malaysia,
16026
single,single-post,postid-16026,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,vertical_menu_enabled,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Kebaikan Scrub Badan Pada Wanita.

14 Jul Kebaikan Scrub Badan Pada Wanita.

 

 

13

 

Pada tahun 2017 ni, uoll xperlu lagi risau pasal tiada badget untuk ke SPA ! Now dengan adanya scrub badan yang di inovasikan oleh Safiyyah Osman, anda dah boleh SPA kan diri di rumah ja!!! Wuhhhhuuuuuu!

Mesti ada juga di antara pembaca kat sini yang pernah ke spa untuk scrub badan kan.. So apa perasaan uoll? mesti happy bila kulit dah cantik, bersih.. licin aje bila bersentuhan kan.. Suami pun mesti dah start puji kan.. Hehehe.. Bau badan pun hilang kan?!

tapi biasanya kos untuk ke spa mahal kan? so xley la nak seminggu sekali pergi kan…
Memang habis ke tempat tu aja gaji nanti.. Hahahaha..nak facial lagi, massage lagi..kan…

Oleh itu, dengan pembelian mana-mana 250g scrub badan Purebysafiyyahosman, anda boleh setiap minggu scrub badan dengan bergayanya! Jimat! Selamat! Dan tiada bahan kimia langsung!!!

 

18767724_1697442637225884_1456405416607793443_n

 

 

 

Body scrub Choco Honey

– Sangat sesuai untuk kulit badan yang tidak terlalu kering ,tidak terlalu berminyak ,kurang tidur & stress.
– Menghilangkan bau badan.
– Mencerahkan kulit dengan cara membuang sel kulit mati.
– Melembabkan kulit tanpa perlu menggunakan pelembab.
– Berfungsi untuk mendetox keseluruhan badan.
– Melancarkan peredaran darah.

———–

selain itu, kebaikan scrub badan Purebysafiyyahosman :

•menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.
• Menanggalkan sel-sel mati serta daki pada badan.
• Memutihkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut,siku dan celah ketiak.
• Mengurangkan tekanan & keletihan.
• Mengekalkan tenaga.
• Menghindarkan bau badan dan peluh berbau.
• Memperbaiki tekstur kulit.
• Mengurangkan dehidrasi

——————-

JANGAN TAK TAHU SCRUB PUREBYSAFIYYAHOSMAN ni juga ada DETOX SALT tau.. bagus untuk detox badan & kulit, melancarkan peredaran darah, menambah kandungan garam dalam badan.

Dan paling penting bebas dari sebarang bahan kimia merbahaya! Tiada pengawet ,pewarna dan pewangi tiruan dimasukkan!!! Weeeeeehuuuuuu!

 

 

18527603_1692484227721725_3043827154801430847_n

 

Harga Retail : RM35, Harga Promosi : Rm25 untuk 200g . Jimat berganda-ganda!! So apa tunggu lagi, cepat dapatkan sekarang!

selamat mencuba!

thepurebysafiyyahosman
bysafiyyah@gmail.com
2 Comments
  • Kauthar
    Posted at 11:48h, 27 February Reply

    Boleh kongsikan cara nak skrub badan?
    Ok tau soalan yang sangat teruk. Tapi mmg x pernah guna kecuali garam laut tu je. Hehe

    • thepurebysafiyyahosman
      Posted at 02:13h, 10 March Reply

      salam hai cik/puan
      maaf ya lambat respon..

      cara utk scrub badan.. sebelum mandi awak gosokkan badan dengan b.csrub secara lembut
      scrub keseluruhan badan , di celah2 ketiak, pelipat, leher dll..

      kemudian boleh mandi seperti biasa…

Post A Comment