Purebysafiyyahosman | Blog
15791
page,page-id-15791,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,columns-4,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Blog

Cara Yang Betul Cuci Muka Berjerawat

Dah ramai pengguna produk Purebysafiyyahosman di ajar cara cuci muka yang betul & resultnya muka diorang dah ok banyak dari yang sebelum ni. . Muka yang berjerawat adalah muka yang paling sensitif dan kena jaga betul-betul. . Meh saya ajar cara yang betul untuk cuci......

Kebaikan Scrub Badan Pada Wanita.

  Pada tahun 2016 ni, uoll xperlu lagi risau pasal tiada badget untuk ke SPA ! Now dengan adanya scrub badan yang di inovasikan oleh Safiyyah Osman, anda dah boleh SPA kan diri di rumah ja!!! Wuhhhhuuuuuu! Mesti ada juga di antara pembaca kat sini......

Petua Kecutkan Jerawat Bernanah Secara Semula Jadi.

SEDAQ-SEDAQ JERAWAT KERING, MATI, KECUT. MEMANG DIA LAWAN KAWKAW JERAWAT TU DARI TERUS HIDUP. . . . “Dah lama saya tak guna jari untuk picit jerawat..sejak tu juga parut jerawat saya mudah hilang..tak tinggal kesan hitam pun..Terima kasih KICK- IT” – Sara, Klang. . “Saya......

Bahaya Paraben.

PARABEN: SIKIT-SIKIT LAMA-LAMA JADI SAKIT —————————————————————————— [MENCABAR PRINSIP DOS MENJADIKAN RACUN] . Perhatikan kandungan barangan penjagaan badan di rumah anda, anda akan dapati bahan berlabel methylparaben, butyl paraben, propyl paraben dll paraben di dalamnya. Daripada kosmetik, shampoo, pencuci muka, deodoran, sabun mandi, pelembap ,ubatan-ubatan juga......

Face Oil Tidak Menyebabkan Jerawat.

Nak kulit sihat, kena cari pelembab yang xmemudaratkan, Esa Golden Jojoba Face Oil tidak mengandungi bahan kimia merbahaya, tiada pewarna & pewangi tiruan. Tidak bertoksik, tiada pengawet. Memang lembut & selamat pada kulit.   Ada orang tanya.. “Kak Piya! Macamana Kak Piya buat face oil......